Maline Pi Nula W Imitaciju Slučaj + Aluminijuma veliki hladnjak za RPI Nula Kutiju Pokriti Oklop Ložu Slucajevi i za RPI Nula V1.3

  • KM1.69
  • KM2.42
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Maline Pi Nula Imitaciju Slučaj Transparentni / Crno-Plavi Jasno Kutiju Pokriti Oklop RPI Nula Ložu Slučajevima Kutija

Karakteristika :

1. Materijal : Imitaciju Slučaj

2. Dizajn : sa rupom za grijanje sudoperu

3. Boja : Tranparent , Crno Plavi

4. Koristi Za : Maline Pi Nula W i V 1.3

Molim vas pocepati zaštitnim film na površini imitaciju slučaju , prije nego što si ga koristiti , hvala.

Paket Spiska :

1x Maline Pi Nula Imitaciju Slučaj

1 x Aluminijuma veliki hladnjak

( Ne uključuju Maline Pi Nula Odbora )

Prihvaćamo Ponudu .Mogao bi koristiti Vizu i Mastercard,T/T,Western Union,Moneybookers kroz Ecrow

1. ŠIROM SVIJETA BRODOVE. (Osim nekim zemljama i APO/FPO) 2. Naređenja obradio blagovremeno nakon uplate na ovjeru. 3. Mi smo jedini brod da potvrdio je red adrese.Tvoj red adresu MORAJU da ODGOVARAJU vašim Isporuka adresu. 4. SLUŽBA TRANZITNA VREMENA data je od pozivatelja i isključuje vikend i praznike.Tranzitna puta mogu razlikovati, posebno tokom praznika. 5. Ako niste dobili svoju pošiljku u procjenjuje dana od plaćanja, kontaktirajte nas.Ćemo pratiti isporuku i vratiti te što je prije moguće sa odgovor.Naš cilj je musterija! 6. Zbog deonica status i vremenska razlika, mi ćemo izabrati da brod vaše stvari iz naše prvo dostupan skladište za brzo isporuka. 7. Isporuka Vrijeme: Molim te, nas kontaktirati za detalje.

1. Imaš 7 dana da nas kontaktira i 30 dana da se vrati iz spoj bio je to primio.Ako ova stvar je u svom posedu više od 7 dana, smatra se nekad i NEĆE TI IZDATI POVRAT novca ILI ZAMJENU.NEMA IZUZETAKA!Dostava je koštalo je medvjed od oba prodavač i kupac na pola. 2. Sve se vratio stvari MORAJU BITI originalni pakovanje i MORAŠ nam dati isporuka za praćenje broj, posebnog razloga za povratak. 3. Mi ćemo da vratimo PUN pobedničkoj ponudi IZNOS, nakon primitka predmeta u svoj prvobitni stanju i pakovanje sa sve komponente i pribor su, NAKON OBOJE Kupca i Prodavača otkazati transakciju od Newinvestmarkets.info.ILI, možda si izabrao da zamenu. 4. Ćemo podnijeti sve brodove koštati ako proizvod(s) je (su) ne doista.Ako niste zadovoljni sa naša služba i proizvod, očekujemo pozitivan feedback i 5 zvijezde detaljno prodavac Rejting, Mi ćemo učiniti isto za tebe.ako imate bilo kakav problem, ili ne zadovoljni naš proizvod i službe, molim vas da kontaktirate nas u bilo koje vrijeme prije nego odem druge povratne informacije, mi ćemo odgovor te u roku od 24 sata.Hvala ti!Uživaj u kupovinu ovdje!

Oznake: slučaj

  • Saučesništvo Tip - slučajevima
  • Veliki Hladnjak - Crni Aluminijuma
  • Porijekla - Kini
  • Materijal - Imitaciju
  • Brend Ime - SHCHV
  • Tip Stavke - Maline Pi Nula Imitaciju Slučaj
  • Kvalitet - SREDNJOJ
  • Skladu sa - Maline Pi Nula M/1.3
  • Boja - Transparentni/Crno-Plavi
  • Koristi Za - Maline Pi Nula M/1.3

Tvoj rejting

Pišem Pregleda