Pun Lice Motor Kacigu Z8 IF-1400 NXR 2 ORIGAMI TC-5 Kacigu Jahanje vozač moto-krosa Trke taj motor Kacigu

  • KM1 726.45
  • KM2 185.37
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

Toplo Maltene: možeš izabrati pravu velicinu bazu na ispod veličine karton

Oklop Veličine

Glavnim Karakteristikama Compact & Lagani "Svjetlo i Mala", idealan obliku kaciga je shvatila

"Compactness", jedan od Z niz' pojmovi, je li shvatila u živom aero stanju.

Školjke su u 4 broja dodajući ekskluzivni oklop kacigu veličina da se ovim manjim.

I takođe, svaki dio je napravio upaljač postići večito svetlo težinu kao što su sportovi, pun-lice.Sve ovo shvatio idealan compactness i svjetlo težinu.Aero Stanju Prefinjena Aero Stanju shvatila Dizajnu tako i u Nastup

Brza Vožnja puca u Zrak.

Zajedno sa jahača i motor, kacigu i napade zid zraka.

Aerodinamici od kacigu utječe direktno teret na vrata od jahača posebno u velikom brzinom jahanje.

SHOEI poboljšana aero stanju čvrstom i praktičnije ponavljanjem testove u veliki vjetar tunel objekat.

Aerodinamici Z-7

U usporedbi s Z-6, DRAG i PODIGNI su popravilo od 5%(*) i 1%(*) respektivno.

*Vrijednosti su mjere u u kući vjetar tunel eksperiment objekat.Quietness "Quietness = Udobnost" iskusni posebno u Duga Vožnja

Teret na jahač u dugo vremena, brza vožnja nije samo vetar pritisak.Vjetar buku napadaju u kacigu uznemirava jahač je koncentraciju i uzrokuje umor kada se nastavlja dugo vremena.

Aero oblik i čvrsto štit sistem da umanjimo nastanak buke sebe i čvrsto enterijer blok invaziju na buku.I takođe, opremaju skinuti uho stan u uho prostor za kacigu shvatio značajne smanjenje od buke.

Dvostruke i trostruke uređaje protiv pojava i invaziji na buku obuzdati jahač je umor u dugo vremena jahanje znatno.

Nezavisni usne prozor mi se perle u gornjem i stranu porcije napravio to više elastično i poboljšana blizak kontakt sa štit.Poboljšanu zrak napetost izbjegava pojava od buke izazvao napad na zrak.

Pomični uho notes mi je opremljen u uho prostor da izbjegnem napad od buke.Plastični ploču u uho prostor puching obradio izbjeći echo buke unutra.

Poređenje Buke pod Okolnostima ekvivalent Rinding kao 100km/h

U usporedbi s Z-6, buke je suzdržana više u sve frekvencije kreće u Z-7.

*Vrijednosti su mjere u u kući vjetar tunel eksperiment objekat.Štit Sustav

Tek Razvijena CWR-1 Štit

Rebra na gore i dolje u iste visine kao debljine bravi lisica® magla-besplatno stanja poboljšati blizak kontakt sa štit i poboljšati krutost od shiled.CWR-1 Štit koji osigurava Prirodnog i Jasnu Viziju

Tek razvijena "CWR-1 Štit" daje li s prirodnim i jasnu viziju sa poboljšana optički karakteristike i minimum distorziju shvatio koristeći najbolji i drugačije radijusu i debljine u svakoj zoni štit.I takođe, rebarca na vrhu i ispod štit unaprijediti krutost u štit i eliminirati savijanje od štit od vetra pritisak i kreće se u otvaraju ili zatvaraju.Visokog kvaliteta, je također shvatio, u airtightness u velikom brzinom jahanje, i lako upravljanje od otvaraju i zatvaraju.Dalje Napredne Štit Otvaraju i Zatvaraju Sustav

Štit sistem osiguranje lako i firma mečeva i uklanjanje kao srednjoj airtightness u varijablu osi duplo akciju mehanizam je također renoviran u svakom aspektu u Z-7.

Pregled na proljeće odnos štit bazu u velikoj mjeri poboljšana uglađenošću od otvaraju i zatvaraju kao airtightness u potpuno zatvorena položaj.Kada štit je potpuno zatvorena, udicu nalazi se u stražnjoj strani štit kretenu je zaključan u oklop i izbjegava neočekivano otvaranje ili kretanje štit od vetra pritisak održavanje visoke airtightness.

Štit zaključavanje je opremljen u kretenu u dnu sheild i držati štit čvrsto kada to je potpuno zatvorena.

Štit bazu slajdove prednji i zadnji u 5 koraka od rotirajući brojčanik.Airtightness od shiled može biti dobro prilagođen u obje strane sa maksimalnim 1mm.Enterijer Udobno prikladno i čvrsto drži znao visokog kvaliteta jahanje

Udobno se uklapa, bitno da udobno jahanje, je osigurana do unutrašnjih sistem koji je nedavno usvojen u Z-7.

Oblik ili krutost od dna školjke mogu uticati možda utiče na čvrsto osjećaj kada nosiš ili uklanjanje kacigu.U obraz blok integrisane sa prepoznatljiv presjekao linije u oklop strani omekšao zategnuti u nosi i uklanjanje, i poboljšana udobnost prijedloga oko vrata za provjeravam pozadinu.I takođe, 3D u obliku polyurethane pjene blok shvatio obraz notes u srednjoj volume na dnu koja podržava obraz ... nježno ... i, u isto vrijeme, izbjegava invaziju na vjetar ili buke.

3D Punu Podršku Unutrašnje Tip IV je prijavila da centar gajbu.Dok mekan spava materijal je prijavila da oblast koju dodiruje čudovište u nosi ili uklanjanje, visoko vlagu absorptive napredne materijal je prijavila da je oblast gdje je efikasno korišćenje znoj očekuje dok nosi.To shvatio oboje mekan prikladno i udobno nosi.I takođe, crvena mreža materijal je koristio dijelom kao akcent, da izrazite sportski utisak do grey i crvena boja.

Za deo koji će biti pogođena trenja štetu sastoji od podigao vlakana.Za deo potreba da apsorbuju znoj se sastojati od visoko vlagu absorptive najlon.

Prepoznatljiv presjekao linije olakšava nosi i uklanjanje i ublažava zategnuti.Ventilacioni Sistem više voziš, više te osjetiti vjetar i hladnoća

Zrak kompjuteri su postavljena u centru čelo i obje strane i jahanje vjetar je dovesti ravno u brodu shvatila srednjoj ventilacije nastup gdje jahač mogu osjetiti vjetar čak i u kacigu.Zrak utičnice sa spojler nastup stabilizirati kacigu u velikom brzinom jahanje, i auspuh vrući zrak efikasno kroz 4 izlaz rupe.E.Q.R.S.

  • Glavu Opsegu - 54cm-62cm
  • Kaciga Materijal - ABS
  • Kaciga Stil - Pun Lice
  • Sertifikat informacije - DOT/ECE
  • Važećim Ljudi - Odrasle
  • Model - Z8/Z-8/2 NXR
  • Objektiv boja - Jasno, Crna, Duge, srebrni, zlato, Ljubičasta, Plavi, crveni zlata, revo crveni zlata
  • Težine - 1.45kg, 1550g
  • Stil - Pun kacigu
  • Kvalitet Certifikat - Dot, Ece-R22/05
  • Tip Stavke - Kacige
  • Veličine - S/M/L/XL/XXL
  • Važećim Sezone - Sve sezone
  • Rodna - Uniseks
  • Porijekla - Kini
  • Materijal - Složeni vlakna
  • Potpuno - SHOEI
  • Klijent
    - 2023-06-30

    Dijalog je također bila glatka i pristojno. Tu je bio problem transporta, ali proizvod stigao pa i stanju bio dobar. Ja sam zadovoljan. Hvala ti puno.

  • Klijent
    - 2023-09-06

    Dat ću neutralan pregleda jer nisam zadovoljna. Nema gdje blizu da je original, ali hej dobiješ ono za šta si platio. Također vizir su odsjaj razmišljanja koja nije dobro kad si vozio.

  • Klijent
    - 2023-09-15

    Čekao skoro 7 dana za pošiljku obavijest i još 10 dana je prošlo bez praćenje broj. Na kraju, ja sam bio primoran da otkažem porudžbinu. Šteta

  • Klijent
    - 2023-07-07

    Ja ću vidjeti da li je stvarno dobro kvalitete zraka. Verovatno je problem sa njim. Zahvaljujući

Tvoj rejting

Pišem Pregleda