5000mAh Mini Pumpu Za Madrac Mat Plivanje Prsten na Kampovanje na Otvorenom Prenosni Električni Zrak Kompresor Inflator sa 3 Crijeva

  • KM8.11
  • KM16.90
Odaberite veličine
Odaberi boju
Kvantitet
Dodaj na kolicaWishlist

S. kupca pažnju:

Područja gdje NAS skladište ne dostaviti robu su: Havaje,

Aljaska, Puerto Rico, Guam i druge NAMA u inozemstvu teritorija.I

vojni adresu.

Španski kupci pažnju:

ako tvoju adresu uključuje nakon poštanski broj molim te da ne biraš španski skladišta.

Poštanski broj počinje sa 35/38.

Preko mora skladište ne može biti isporučen.

Električni Pumpu, Prenosni Brzo-Napuni Pumpu sa 3 Bradavice, 5000mAh ugrađeni Bateriju, Savršeno Inflator/Defaltor Pumpe na Otvorenom na Kampovanje, Naduvavanje Jastuke, Madrac Kreveta, Bazen Pluta, Čamce, na Plivanje Prsten, Crna

Karakteristika:

1. USB puni se električni pumpu: pumpu sa USB Tip-C interfejs, povezati moć izlaz, kompjuter, auto USB punjač ili mobilni napajanje da napuni električni pumpu.Od pumpu je baterije, djeluje bežično i ne treba nadimaju stavke pre nego sto ga je napolju.

2. Vazdušni jastuk za ekstra dugo korištenju vremena: Taj prenosivi pumpu ima ugrađeni 5000mAh puni litijum bateriju, što može da izdrži do 50 minuta viška dugo radnog vremena, što je duplo duži i druge slične proizvoda.To dolazi sa 4 indikatora koji pokazuju da preostali akumulator i puni status.

3. Crijeva Brzo Inflator: Sa 260l/min zrak protok i 0.52 psi/3585pa vazdušni pritisak, naš inflator pumpu može brzo napuhati naduvavanje proizvoda, spasio vremena i truda. 3 različite veličine bradavice su pogodne za naduvavanje spava uloške, na plivanje prstena, na napuhavanje igračke, deca je jastuke i bazena, itd.

4. ULTRA SVJETLO I PRENOSNI: bazen Na naduvavanje pumpa je veličine tvoj dlan i težak samo 10.6 grama.To je dovoljno mali da bi lako da stane u ranac ili kofer, a da ne uzima puno prostora.Savršena za kampovanje, odmor, plivanje, plaža i više.

5. PREMIUM MATERIJALA I IZUZETNE RADIONICA: Naša brzo inflacije pumpu usvaja visokog kvaliteta, ABS, madrac pumpu sa meku površinu i bolje izdržljivost za bolje korisnik iskustvo.Također, hvala visokog kvaliteta motor, pumpu će pružiti dobar nastup bez vruće lako.

Specifikacija:

Materijal: ABS

Boja: Crna

Radi napon: je 3,7 V

Radi trenutni: 5A

Punjenje trenutni: 1.5 Je

Punjenje napon: 5V

Punjenje vrijeme: o 4H

Baterije: o 40-50 minuta

Težine: neto težinu 303 grama; odvratno težinu 370 grama

Proizvod veličine: naknadu od 10,5*za 8,1 CM/4.13*3.19"

Pakujem veličine: 12*10.2*8.9 CM

Napomena:

Zbog drugačije monitor i svjetlo efekat, prave boje predmeta može biti malo drugačiji od boja pokazao slike.Hvala ti!

Molim vas, dozvolite 1-2cm površine odstupanje zbog priručnik za mjerenje.

Pakete:

1*pumpu

3*Crijeva

1*USB naplaćivati kabl

1*engleski priručnik

1. Sve stvari će biti dva puta sam provjerio i spakovala prije nego što je poslao.Stvari će biti poslani u 3-7 posao dana nakon klijenata plati red.Jer imamo na hiljade red everydays.Moramo da dobijemo pošiljku jedan po jedan.Poslat ćemo proizvode za vas što je PRIJE moguće.

2. Mi smo jedini brod da Potvrdio je red adresu.Tvoj red adresu MORAJU da ODGOVARAJU vašim isporuka adresu.

3. Obično treba nešto o 20-60 posao dana za isporuku paket da odredište (za daljinski područja, to može potrajati malo duže).U međuvremenu, možeš izabrati DHL/HITNU/FedEx da skratiti isporuka vremena ako ti treba nalog hitno.

4. Ako ne dobiju naredbu u 60 do 90 posao dana, molim vas da kontaktirate nas prije nego odem negativan feeback, dat ćemo sve od sebe da ti pomognem riješiti problem.

1. Ako niste zadovoljni sa tačke kad si dobio to, molim te, vrati to u roku od 10 dana za zamenu ili novac nazad.Kontaktirajte nas prije nego što ti ga vratiti.

2. Sve se vratio stvari moraju biti originalni pakovanje i moraš nam dati isporuka za praćenje broj i posebnog razloga za povratak.

3. Mi ćemo se vratiti vama pun novca, upone račun predmeta u svoj prvobitni stanju i pakovanje sa sve komponente i pribor uključuju.

4. Ako predmet je oštećen tokom transporta, ili ne može da se koristi normalno, molim te contactus prave slike predmete i mi ćemo vam dati bolje rješenje.

Održavamo visoke standarde u izuzetnosti i bori se za 100% zadovoljstva kupaca!Vaše zadovoljstvo je naš prvi prioritet!

Ako dobijete naređenje i to je u dobrom stanju, trebali bi bila zahvalna ako bi otići 5-Zvijezde Pozitivan Feedback za transakciju.

U suprotnom, bi bila zahvalna ako bi nas kontaktirati prije odlaska 1-Zvezda do 3-Zvijezde Povratne informacije, mi ćemo uzeti zadovoljstvo da pružamo zadovoljavajući rješenje.

Oznake: Pumpu

  • Tip Stavke - Pumpe
  • Model Ime - Prenosiv Električni Naduvavanje Pumpu
  • Porijekla - Kini
  • Brend Ime - ALLOYSEED
  • Klijent
    - 2023-06-30

    Torba je nestao.

  • Klijent
    - 2023-06-02

    Robe odgovara opisu. Ta lampa sija teško. Jedan kraj nestale, Ali ja sam se složila da prodavaca Brzo dostava u Poljsku-2 tjedna.

  • Klijent
    - 2023-06-25

    Savršen

Tvoj rejting

Pišem Pregleda